Site icon Tek Başına da Olur

Kamp Malzemeleri – Yanımıza ne almalıyız?

Kampa giderken doğru düzgün bir götürülecekler listesi oluşturmak genelde dert olur. Ne kadar ince de düşünseniz mutlaka eksikler çıkar, tabii o sırada siz çoktan kamp yerine varmış olursunuz. Size ihtiyacınız olacak tüm kamp malzemeleri ni liste halinde derlemeye çalıştım. Eğer bu işlere yeni başlıyorsanız temel kamp malzemeleri önerileri ve linkleri  için Yeni Başlayanlar için Kamp Ekipmanları sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazıda aslında kendim için oluşturduğum ve genelde gitmeden önce gözden geçirdiğim listeyi sizler ile paylaşıyorum. Normal şartlarda bu kadar çok şeye ihtiyacımız olmaz ama herkesin zevkleri, öncelikleri farklıdır diye düşünerek oldukça detaylı ve geniş bir liste oluşturdum. Buradan yola çıkarak, isteklerinize ve gideceğiniz yere vs. göre kendi listenizi şekillendirebilirsiniz. Bazı maddeleri kalın puntolar ile yazdım. Onlar özellikler önerdiklerim.

Araç ile gidiyorsanız biraz daha geniş davranabilirsiniz. Yürüyerek ve sırt çantası ile gidecekseniz 500 gr bile çok büyük fark yaratır. Dikkatli seçiniz.

Ve tabii son olarak bu liste yeni başlayanlara yönelik olduğu için önerdiğim malzemeler listesi genelde yaz mevsimi düşünülerek hazırlandığı konusunda sizi uyarmak isterim. Hadi buyrun;

Kamp Malzemeleri Listesi

Barınma 

Kamp malzemeleri içinde en önemli kategorilerden biri barınma ihtiyaçları

Beslenme / Yemek

Yiyecek Önerileri

Çamaşırlar

Kişisel Kamp Malzemeleri

Diğer Kamp Malzemeleri

Temel İlk Yardım Kiti

Burada ki kamp malzemeleri konusunda dikkatli olmanız önemli, nadiren ihtiyacınız olabilir ama kritik sorunları çözecektir.

Artık hazırsınız, iyi eğlenceler.


Anlık videolar, fotoğraflar için instagram.com/tekbasinadaolur adresini takip etmeyi unutmayın;

Exit mobile version